Brand Rep-Enthousiast

Brandrep

Lijkt het je leuk om Brandrep/ Enthusiast te worden voor D-imago Fashion te worden?

Een brandrep van D-imago is een kindje dat kleding gratis krijgt na afloop van een shoot en het beeldmateriaal promoot (deze shoots word altijd gehouden in de omgeving van Dedemsvaart, 7701). Het promoten van onze baby- en kinderkleding gaat veelal via social media. Facebook & Instagram zijn hier zeer geschikt voor en heeft daardoor onze voorkeur. In sommige gevallen kunnen onze producten ook op een andere manier gepromoot worden. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg. Een brandrep mag na elke shoot één setje naar keus uitzoeken als betaling in natura.

Brandrep word je natuurlijk niet zomaar, hier gelden een aantal eisen voor. Alle eisen worden van te voren besproken en de brandrep ontvangt een contract dat beide partijen helpt. Wanneer je brandrep bent ontvang je de kleding van D-imago Fashion. Wij kiezen de producten uit en geven aan welke outfits er gefotografeerd worden.

Brand Enthousiast

Dit lijkt op een brandrep alleen is er één groot verschil. Als Brand Enthousiast ontvang je de producten niet gratis. Daar in tegen ontvang je een kortingscode waarmee je tegen gereduceerd tarief onze baby- en kinderkleding kunt bestellen. Het grote voordeel hiervan is dan je zelf de producten kunt uitkiezen. Als Enthosiast maak je zelf foto’s om deze te promoten en worden er afspraken gemaakt voor de beeldkwaliteit, achtergrond en promotie regels. Als Brand Enthousiast van D-imago Fashion, ontvang je een kortingscode van 25% tot 30% korting als betaling in natura voor de gehele contractduur.

Ik wil brandrep of Brand Enthousiast worden!

Super leuk! Stuur een mailtje naar Info@d-imagofashion.nl

Vermeld in de mail:

  • de leeftijd van het kindje
  • de kledingmaat van het kindje
  • het geslacht van het kindje
  • de naam van jouw instagram account
  • stuur wat leuke foto’s van je kindje mee zoals je deze zelf zou maken om onze kleding te promoten (Let erop geen foto’s zonder kleding, het kindje moet altijd ondergoed of een luier dragen.)
  • geef aan of je het liefst Brand representative of Brand Enthusiast wil worden

Volg @D-imagokidsfashion op facebook & instagram. Op ons instagram account zoeken wij naar nieuwe samenwerkingen. Houd daarom onze feed goed in de gaten.

Alle aanmeldingen worden opgenomen in ons brandrep bestand. Bij interesse ontvang je een mailtje van ons!

Foto’s insturen gebruik webshop en Facebook.

Ook hebben we de optie om je foto in te sturen in onze outfit die we mogen showen op sociale kanalen of gebruiken op de webshop. Wil jij dat we je foto showen op Facebook en Insta? Stuur hem dan snel op en ontvang een kortingscode van 5% of 10% korting.