Kleding party

Kledingparty organiseren

Ben je ook dol op onze hippe en stoere kleding en wil je deze ook aan anderen laten zien? In samenwerking met D-imago Fashion kun je een kledingparty organiseren bij je thuis! Tijdens deze kledingparty krijgen al je gasten volop de gelegenheid om de kleding van D-imago Fashion te bekijken en te passen. Natuurlijk heb jij als gastvrouw eerste keus uit de kleding en ontvang je een korting die oploopt naarmate er tijdens de kledingparty meer wordt verkocht! Party’s worden gegeven in een straal van 60 km berekend vanaf Dedemsvaart, postcode 7701.

Gastvrouw worden

Voor een kledingparty bepaal jij als gastvrouw de datum en de gasten. Keuze uit de dagen Zaterdag, Zondag & Maandag. Momenteel worden Party’s s’avonds gegeven vanaf 19.00 uur. Mocht je de voorkeur geven aan een andere dag of tijdstip, is er in overleg een heleboel mogelijk. Ook eten en drinken wordt door de gastvrouw verzorgd. Voor onze kledingparty geldt een minimum van 7 gasten.

Als dank ontvang je een mooie korting op de kleding. Hoe meer kleding er op de kledingparty wordt verkocht, hoe hoger deze korting wordt!( korting oplopend vanaf €100, €150, €250, €350+ party omzet)

Indien er Corona maatregelen gelden worden deze gehanteerd.  Anders is dit niet van toepassing. 

Neem via onderstaand formulier gerust contact op voor meer informatie of om je als gastvrouw aan te melden!